A Travellerspoint blog

En uke igjen

Reisefeber?

Spennende å se om denne siden funker!
Fellesmailer er hvertfall ikke jeg veldig fan av, så dette er da et bedre alternativ. Håper bare at dere gidder å ta en tur innom i ny og ne da :)

Nå er det 7 dager igjen, og så vidt jeg vet har vi ting sånn ca under kontroll. Hvertfall etter at Ida og jeg får hentet kameraene våre på Ringebu-fjellet(dyktige oss klarte å glemme de igjen på en hytte i juleferien. Jada, begge to). De er absolutt en livsnødvendighet på denne turen.

For de som ikke helt vet hvor og hva vi skal:

Starter i Mexico - Cuba - Belize - Guatemala - Peru - Bolivia - Paraguay - Brasil

Hva vi skal og hvor lenge vi er på hver plass er noe forutbestemt, men det meste vil vi ha åpent så vi kan finne ut av ting underveis.

På denne siden blir dere oppdatert med bilder og småhistorier, så følg med. Legg gjerne igjen beskjeder og hilsner, eller send mail.

Sølvi

Posted by MadSolvIda 13:55 Archived in Norway

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

drit kult. som du vet er jeg i leon i nicaragua. det er bare aa stikke innom:) ikke sa langt unna. veldig interessant aa hoere hvor dere er til en hver tid. jeg har en friuke i loepet av oppholdet. KANSKJE det hadde vaert mulig aa moetes... men uansett. god tur og lykke til. pass paa deg selv, soelvi!!! hilser til hele karlung.

by ANNHELEN

Hei!! Selv om dere akkurat har reist, må jeg si at det føles lit tomt her hjemme allerede. Litt trist at jeg ikke fikk sagt ordentlig hadet til dere, Sølvi og Madeleine. Men Mad ble vel ekstra glad for min nattlige oppringning i noe påvirket tilstand... Sorry :) Er veldig spent på å høre hvordan det går med dere der nede! Og, forresten Ida, likte Rancid. Hørte på hele cd'en isted. Er ikke favoritten enda, men har en følelse av at det kommer seg etterhvert. Stor klem til alle tre!

by Marianne85

Hei!
Nå er jeg så spent på hvordan reisen ned gikk.. Håper dere legger inn bilder snart. Syns det var så trist at jeg ikke fikk tak i deg, ida, før du dro. Ville prate med deg da vettu! Men fikk alltid telefonsvarer. Sikkert mange andre som ville prate og. Er veldig spent på å høre hvordan det går med dere og alt dere oppdager og ser.
Kos dere masse!
Klem silje

by Pilje

Hei frender på reisefot. Kos dere masse. Håper dere lærer litt språk på reisen og er forsiktige. Husk at politi i latinamerika er korrupte og liker å ta penger fra søte små piker så pass på:) Gleder meg til å se bilder osv. klem klem

by aliciab85

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login